OJO Aquamarijn (19043)

more
De twee sterke merken LECHUZA en PLAYMOBIL van geobra Brandstätter zijn verenigd in een gemeenschappelijk, innovatief product. Met OJO, de eerste plantenbak in PLAYMOBIL-look, maken kinderen op een speelse en originele manier kennis met het onderwerp plantenverzorging - kleine tuiniers en grote fans worden ondersteund door het LECHUZA-irrigatiesysteem van hun nieuwe plantenvriend. Plantenverzorging is kinderspel!

OJO is gemodelleerd naar het hoofd van een PLAYMOBIL-figuur en inspireert niet alleen fans van het klassieke speelgoed. De groei en verzorging van planten is een leuk onderwerp, vooral voor kinderen, dat ook steeds belangrijker wordt in kinderfaciliteiten en scholen. Met de unieke plantenvrienden met kleurrijke kapsels kunnen kinderen spelenderwijs de wereld van planten beleven en dankzij de slimme LECHUZA-irrigatie ook meteen leren hoe ze te verzorgen, want voor elke kleine plantenliefhebber is er de perfecte OJO. De verschillende kapsels in totaal zes kleuren kunnen onder de vaten worden verwisseld, zodat tijdens het leuk mixen en matchen steeds weer nieuwe stijlen ontstaan. Een geweldig cadeau-idee voor de volgende generatie tuiniers! Verse planten worden eenvoudig samen met de kweekpot in de koelcontainers geplaatst zonder moeizaam verpotten. De irrigatiestok wordt van onderaf in de kweekpot gestoken en transporteert het vocht gelijkmatig naar de wortels. De grote, ronde ogen in de typische PLAYMOBIL-look laten zien hoeveel water er in het reservoir zit en laten kinderen het welzijn van de plant in de gaten houden. Als de Interactive Eyes blauw worden, is het waterreservoir vol. OJO, de innovatieve PLAYMOBIL-stijl plantenvriend is verkrijgbaar in twee verschillende kapsels in de kleuren robijnroze, appelgroen, aquamarijn, oceaanblauw, vuurrood en ravenzwart als een “alles-in-één set” inclusief plantenbak, interactieve ogen en irrigatie Stick.
 
This is the cheapest delivered at home option for The Netherlands for € 39.94
» Now lowest price ever! «
Some links may be affiliate links. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. (more)

Pricing Info

Current price € 34.95
Playmobil retail price € 34.95
Lowest price ever€ 34.95
Highest price ever€ 34.95
Price is equal to the initial Playmobil retail price!
Add this set to your playmowatch

Playmobil Set price development

Current pricing since January 17th 2023
Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Set price per store

Delivered to Netherlands
Store Name Description Rating Changed Price Delivered Changed
-
Jan 17, 2023
€ 34.95€ 39.94-
Jan 17, 2023

No local delivery

Store Name Description Rating Changed Price
Playmobil DE-
Jan 17, 2023
€ 29.99
-
Jan 17, 2023
€ 34.95
~ means with approximated delivery cost and VAT differences, as the actual delivery costs might vary due to item weight and/or dimensions.
Prices and availability may have changed since the last update. Order is purely based on price, compensation by partners has no influence whatsoever on this. Only with equal prices can historical performances influence the order.

Playmobil Set price development

Current pricing since January 17th 2023
Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Details

Set Title

PLAYMOBIL 19043 OJO Aquamarijn

Ages
5+
Monitoring since
January 2023
EAN
4008789190437
Shortlink

User comments about OJO Aquamarijn (19043)

You have to be logged in to be able to leave a review.

Themes

Other