My Life

OJO Ravenzwart (19047)

plus
De twee sterke merken LECHUZA en PLAYMOBIL van geobra Brandstätter zijn verenigd in een gemeenschappelijk, innovatief product. Met OJO, de eerste plantenbak in PLAYMOBIL-look, maken kinderen op een speelse en originele manier kennis met het onderwerp plantenverzorging - kleine tuiniers en grote fans worden ondersteund door het LECHUZA-irrigatiesysteem van hun nieuwe plantenvriend. Plantenverzorging is kinderspel!

OJO is gemodelleerd naar het hoofd van een PLAYMOBIL-figuur en inspireert niet alleen fans van het klassieke speelgoed. De groei en verzorging van planten is een leuk onderwerp, vooral voor kinderen, dat ook steeds belangrijker wordt in kinderfaciliteiten en scholen. Met de unieke plantenvrienden met kleurrijke kapsels kunnen kinderen spelenderwijs de wereld van planten beleven en dankzij de slimme LECHUZA-irrigatie ook meteen leren hoe ze te verzorgen, want voor elke kleine plantenliefhebber is er de perfecte OJO. De verschillende kapsels in totaal zes kleuren kunnen onder de vaten worden verwisseld, zodat tijdens het leuk mixen en matchen steeds weer nieuwe stijlen ontstaan. Een geweldig cadeau-idee voor de volgende generatie tuiniers! Verse planten worden eenvoudig samen met de kweekpot in de koelcontainers geplaatst zonder moeizaam verpotten. De irrigatiestok wordt van onderaf in de kweekpot gestoken en transporteert het vocht gelijkmatig naar de wortels. De grote, ronde ogen in de typische PLAYMOBIL-look laten zien hoeveel water er in het reservoir zit en laten kinderen het welzijn van de plant in de gaten houden. Als de Interactive Eyes blauw worden, is het waterreservoir vol. OJO, de innovatieve PLAYMOBIL-stijl plantenvriend is verkrijgbaar in twee verschillende kapsels in de kleuren robijnroze, appelgroen, aquamarijn, oceaanblauw, vuurrood en ravenzwart als een “alles-in-één set” inclusief plantenbak, interactieve ogen en irrigatie Stick.
 
C'est l'option livrée à la maison la moins chère vers France pour 29,89 €
Certains liens peuvent être des liens d’affiliation. En tant qu'associé Amazon, je gagne des achats éligibles. (plus)

Information sur le prix

Prix actuel 3,21 €
25,90 €
Playmobil prix conseillé 34,95 €
Le plus bas jamais23,50 €
6-Mois le plus bas 24,29 €
Le plus élevé jamais45,99 €
Le prix est 26% inférieur du prix conseillé de Playmobil, un rabais de 9,05 € !
Ajouter ce set à votre Playmowatch

Développement des prix du set PLAYMOBIL

Prix actuel depuis July 15th 2024
Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Prix ​​par magasin

Livré à France

Pas de livraison locale

Magasin Description Note Changé Prix
Playmobil DE 6,00 €
Apr 19, 2024
29,99 €
Playmobil NL 6,99 €
Apr 18, 2024
34,95 €
Playmobil BE 6,99 €
Apr 18, 2024
34,95 €

N'est plus disponible

Magasin Description Note Dernière disponibilité Dernier prix
Sep 29, 2023
Playmobil GBJun 26, 202334,88 €
(29,99 £)
~ avec une approximation du prix de livraison et différence de TVA, car le prix de la livraison varie selon le poids et/ ou les dimensions.
Les prix et la disponibilité peuvent avoir changé depuis la dernière mise à jour. L'ordre est purement basé sur le prix, la rémunération des partenaires n'a aucune influence sur celui-ci. Ce n'est qu'à prix égaux que les réalisations historiques peuvent influencer l'ordre.

Développement des prix du set PLAYMOBIL

Prix actuel depuis July 15th 2024
Amazon pricing is not included in price tracking/graph

Détails

Titre du set

PLAYMOBIL 19047 OJO Ravenzwart

Âges
5+
Thème
Surveillé depuis
September 2022
EAN
4008789190475
Shortlink

Commentaires des utilisateurs à propos de OJO Ravenzwart (19047)

Vous devez être connecté pour pouvoir laisser une critique.